תנור תעשייתי: קומביסטימר, רוטיסרי ועוד
בתור מנהלי מטבח אתם בוודאי יודעים כי תנור תעשייתי קונים רק ממקור אמין ורציני. חברתנו הפועלת כבר יותר מעשרים שנה מול מגוון לקוחות בעלי מטבחים מקצועיים, היא ללא ספק הכתובת הנכונה. אנו מספקים קשת רחבה מאוד של תנורים תעשייתיים המגיעים מבית המותגים המובילים בעולם, וביכולתנו לספק מענה לצרכי האפייה, הבישול והצלייה של מטבחים שונים.
תנורי רוטיסרי מתקדמים
אם אתם מחפש תנור רוטיסרי הגעתם למקום הנכון. כידוע, בשנים האחרונות אנו עדים לחזרת אופנת הרוטיסרי אל הערים הגדולות. הקהל שחוזר להתעניין ולאהוב את העופות והבשרים הצלויים בשיטה המיוחדת הזו, מביא גם בעלי עסקים ובעיקר מסעדות וברים לרכוש תנורי רוטיסרי ולהעשיר את התפריט במנות משובחות. אנו מציעים קשת רחב של תנורי עופות המתאימים לרוטיסרי. מדובר בגישת אפייה שמקורה בצרפת ובה בתנור מיוחד ובשיטה ספציפית צולים את הבשר או את העוף באופן איטי, דבר המעניק לו טעמים מיוחדים ועמוקים. כמובן שלכך מצטרפים הניחוחות המעולים שקשה מאוד לעמוד בפניהם.
תנורי קומביסטימר מתקדמים
בנוסף לתנור רוטיסרי, חברתנו מייבאת, מספקת ומתקינה גם תנורי קומביסטימר. כל עובד במטבח מקצועי יודע כי מדובר במרכיב בסיסי בעבודה, המשלב בין אפייה ובישול באוויר חם לבין בישול באמצעות אידוי. האדים נוצרים לפי שתי שיטות עיקריות שהינן הזרקה ישירה או דוד קיטור, כאשר לכל לאחת מהן יש יתרונות וחסרונות אופייניים. יש לציין כי רוב התנורים האלו מגיעים עם תוכניות עבודה קבועות, של בישול באוויר חם, בישול באוויר חם בשילוב אדים, בישול באדים בלבד, ובישול באדים תוך שליטה על רמת הלחות בתא ועל טמפרטורת האדים. כמו כן, בכל דגמי הפרימיום והבסיס יש מצב של אחזור מזון אשר משלב בין רמות לחות גבוהות לבין טמפרטורות נמוכות, דבר המקנה עסיסיות ונפח למזונות שבושלו זה מכבר.
חשוב להדגיש כי קנייה של תנור קומביסטימר צריכה להיעשות בצורה מושכלת ובמידת הצורך תוך קבלת ייעוץ מקצועי מהצוות שלנו. את הבחירה יש לבסס על מספר פרמטרים ובפרט על השימוש המיועד לתנור ואופי הפעילות במטבח המקצועי או המוסדי. כך לדוגמא, תנורי קיטור בלבד שבהם אין אפשרות להזרקה ישירה יכולים להתאים למי שמעוניין לאפות, לצלות ולבשל מעט. לעומת זאת, תנורים עם הזרקה ישירה בלבד וללא אפשרות לדוד קיטור מתאימים למי שמבשלים פחמימות ומבשלים בהיקפים גדולים. אם כן, על מנת לבצע רכישה נבונה של התנור יש לבחון בין היתר כמה אנשים מאכיל המטבח מידי יום, אילו סוגי מנות מבשלים, וכן צריך לתת את הדעת על קו החשמל במקום ועל יכולתו לספק כוח הולם לתנור הקומביסטימר.
מעוניינים לקבל פרטים נוספים על תנור תעשייתי? רוצים לבצע הזמנה טלפונית או לקבל הכוונה מקצועית לרכישה נכונה? אם כן, התקשרו אל נציגינו בטלפון 04-8424499.