מטבח מקצועי

על מנת שיתפקד כהלכה באופן יעיל ומוצלח, מטבח מקצועי נדרש לציוד הולם, מקיף ומתקדם אשר עונה על צרכיו הספציפיים. נתונים אלו מסופקים במלואם על ידי חברת קצב – ציוד ומערכות בישול למטבח מקצועי. חברתנו מייבאת, מספקת ומתקינה את הציוד הטוב ביותר של מותגים אירופאים מובילים, ומעניקה פתרונות מקיפים ומדויקים עבור כל צרכי המטבח המקצועי על כל שלבי עבודתו.

מרכיבים למטבח מקצועי

חברתנו פועלת כבר יותר משני עשורים בתחום ומספקת את כל המערכות והציוד הנדרשים למטבחים מקצועיים, החל מפריטים בודדים ועד למערכות בישול ומטבח מקיפות ושלמות. המוצרים והמערכות כוללים בין היתר פתרונות לאחסון ועיבוד מזון, פתרונות בישול, הגשה וחלוקה, וכן תנורים לאפייה, בישול ופיצות, ציוד קפיטריה, מערכות הדחת כלים וברזים תעשייתיים. ציוד למטבח המוסדי מסופק לקשת רחבה של לקוחות קבועים וחדשים לרבות מסעדות, בתי קפה, בתי מלון, ברים, אולמות אירועים, בתי חולים ובתי אבות. בד בבד, לקוחותינו זוכים לשירות מקיף הכולל ייעוץ והכוונה מקצועיים לבחירת המוצרים, התקנתם ושירותים טכניים עבור תיקון ותחזוקה שוטפים.

ציוד למטבחים תעשייתיים

כאמור, על מנת שיתפקד ביעילות נדרש מטבח מקצועי לציוד איכותי, אמין ומתקדם. כלומר, ציוד מטבח מקצועי חזק ועמיד לאורך זמן המסוגל לעמוד בעומסי עבודה רצופים וממושכים ללא תקלות, ובתוך כך מעניק פונקציות ואופציות עבודה מגוונות. תכונות אלו מגולמות במלואן במערכות שאנו מייבאים מהחברות המובילות בעולם בתחום הציוד עבור מטבח תעשייתי. על כן, לקוחותינו נהנים מציוד הממלא את כל צרכי המטבח באופן חסכוני, יעיל ופשוט לשימוש, ומבטיח את איכות המנות והצלחת המוסד שאותו הוא משרת.

איזה ציוד ניתן לרכוש למטבח תעשייתי מקצועי?

ציוד למטבחים מוסדיים הוא ההשקעה המרכזית של כל מסעדה, בית מלון או מוסד קייטרינג. הבחירה הנכונה של הציוד משפיעה ישירות על יעילות העבודה, איכות המנות והרווחיות העסקית.

תנורים תעשייתיים

  • תנור אפייה: תנור רב-תכליתי המשמש לאפייה, צלייה וחימום. מאופיין בגודל רב, בתפוקה גבוהה ובבקרת טמפרטורה מדויקת.
  • תנור פיצה: מיועד לאפייה מהירה של פיצות בטמפרטורות גבוהות מאוד. מגיע במגוון סוגים, כולל תנורי אבן, גז וחשמל.
  • טאבון: תנור מסורתי המשמש לאפייה של לחם ובשר על אבן חמה. מעניק למאכלים טעם עשיר וארומה ייחודית.

מקררים ומקפיאים תעשייתיים

  • סלטיות: מקרר קטן המשמש לאחסון סלטים, ירקות ופירות.
  • מקרר דלפק: מקרר גדול עם מספר דלתות, המאפשר ארגון יעיל של המזון והכנת מזון במקביל.
  • מקפיא משב מהיר: יחידת קירור המאפשרת 3 מחזורי עבודה: קירור רגיל, קירור עמוק והקפאה.

מכשירים לעיבוד מזון

  • מעבד מזון: מכשיר רב-תכליתי המשמש לטחינה, קציצה, ערבוב ופעולות עיבוד מזון נוספות.
  • בלנדר תעשייתי: בלנדר חזק המשמש לטחינת קרח, הכנת מרקים ועוד.
  • קוצץ בשר וירקות: מכשיר המשמש לטחינת בשר וירקות. 

ייעוץ והכוונה מקצועיים בתכנון מטבח תעשייתי

לרשות לקוחותינו עומד צוות מנוסה ומיומן בעל ידע רב בתחום תכנון והקמת מטבחים תעשייתיים, אשר ישמח לייעץ ולהכווין גם אתכם למציאת פתרונות אולטימטיביים לבית העסק. הפתרונות נשענים על מספר עקרונות בסיס הכוללים את נוחות עבודת השף ועובדי המטבח האחרים, בטיחות המוצר, איכותו ויעילותו, וכמובן עלותו. לכן, כל רכישה שתבצעו אצלנו, בין אם מדובר בפריט בודד ובוודאי מערכת שלמה, תיקח בחשבון את אופי המטבח והמנות המוגשות, שיטת העבודה הקיימת, גודלו של המטבח וצורתו, וכן מספר העובדים בו. התחשבות בנתונים הללו תבטיח בחירת ציוד מקצועי למטבח המקל ומייעל את עבודת המטבח, ומאפשר הוצאת מנות טעימות ואחידות תוך עמידה בלוחות זמנים ועומסי עבודה.

ציוד למטבח תעשייתי זה קצב!

חברת קצב ציוד ומערכות בישול למטבח המקצועי מבית קצב מוצרי גומי טכניים (1987) בע”מ, מתמחה כבר למעלה מ- 30 שנה ביבוא, אספקה, התקנה ושירות של ציוד ומערכות בישול למטבחים מקצועיים, מרמת הפריט הבודד ועד למערכי בישול שלמים למגוון רחב של מטבחים מקצועיים, בתי קפה, ברים, מסעדות, בתי אבות, בתי חולים, בתי מלון ועוד. החברה הינה בבעלות פרטית של משפחת בן-נתן.

מעוניינים לרכוש ציוד למטבח מקצועי? רוצים ליהנות משירות מקצועי ואמין בסטנדרטים הגבוהים ביותר? צרו איתנו קשר בטלפון 04-8424499 ונשמח לעמוד לרשותכם ולספק לכם מידע מקצועי בנושא.