התחרות על גיוס עובדי ההיי-טק מתמקדת לא מעט סביב חדר האוכל והמטבח. החברה עמה עבדנו על הפרויקט המרשים הזה בחרה לעבוד עם קצב ציוד למטבח המקצועי במטרה לאפשר לצוות המטבח את היכולת לתת לעובדים את המיטב שבמיטב.
פתרונות שסיפקנו מבית TECNOSTEEL (איטליה), MBM (איטליה), COLDLINE (איטליה), WEXIODISK (שבדיה) ועוד אפשרו קווי בישול והגשה חמים וקרים, מערך קירור מודרני, אבזור מלא לחדי עיבוד המזון ומערך הדחה מתקדם שמרכיבים יחדיו תפאורה מושלמת לשף ולצוות הטבחים לענות לדרישות הקולינריות המאתגרות ביותר.