חדר האוכל שודרג הן עיצובית והן תפעולית לטובת סגל בית החולים ומציע כעת, מעבר לאוכל המעולה, אווירה מודרנית ומגוון פונקציות חדשניות המאפשרות שמירה אופטימלית על טמפרטורת המזון, תוך הצגה אסתטית ונעימה.
בדלפקים משולבות יחידות דרופאין חסכוניות ומתקדמות מתוצרת איטליה, מגוון פתרונות קירור מתוצרת COLDLINE איטליה, ציוד בישול פרונטלי ועוד.
תודות לצוות בית החולים המסור ולשותפים לדרך:
תכנון מטבחים: אילן לב – נחשון תכנון מטבחים אילן לב- Nachshon Kitchen Design
עיצוב פנים: האדריכלית צופית ויינפלד-פליישמן Tsofit Winefield Fleishman
ניהול פרויקט: שי גבריאלוב
מנהל הפרוייקט קצב: אילן זאבי Ilan Ze’evi
עבודות נירוסטה: Yosan LTD
מנדפים: ארמה את בנט
משטחי שיש: שיש שגב כרמל – Segevcarmel
חיפויים פולימריים: Premium design /פרימיום דיזיין יבוא ושיווק חיפוי קירות
פאט ויני רגבה
“פסטה טרייה פוגשת איטלקית שמחה | פסטות טריות המוכנות מידי יום בשלל צבעים וסוגים, רטבים משגעים עם טעמים עמוקים ונעימים, מטבח פתוח לעיני היושבים ואווירה