חברת ‘קצב’ סיפקה ציוד רב עבור חדר האוכל והמטבח החדשים והגדולים במכללת עמק יזרעאל שבעפולה. חדר האוכל הינו חדר האוכל הבשרי הראשי שמשרת את אלפי תלמידי המכללה. בפרויקט סופקו קו בישול מתקדם מתוצרת חברת ATA (איטליה), תנורי קומביסטימר, דלפקי הגשה מפוארים ומורכבים בתצורות מעוגלות ייחודיות, יחידות שתולות מתוצרת AFINOX (איטליה) ועוד.
פאט ויני רגבה
“פסטה טרייה פוגשת איטלקית שמחה | פסטות טריות המוכנות מידי יום בשלל צבעים וסוגים, רטבים משגעים עם טעמים עמוקים ונעימים, מטבח פתוח לעיני היושבים ואווירה