מידע מקצועי
מטחנת בשר המלצות ומדריך קניה
המלצה על מטחנת בשר מטחנת בשר מומלצת לכל מטבח המייצר כמויות אוכל גדולות. בין אם מדובר באטליז, מטבח תעשייתי של בית מלון או קייטרינג, היכולת
מכונת שטיפת כלים תעשייתית – המדריך המלא
מכונת שטיפת כלים לכל מטבח תעשייתי, גדול או קטן, יש צורך בכלים נקיים. סכו”ם לשימוש הלקוחות, ציוד מטבח לשימוש הטבחים וכן הלאה. על מנת לנקות
ציוד לשווארמה – המדריך המלא
דוכן שווארמה בישראל ניתן להבחין בדוכני שווארמה הפזורים בכל עיר ועיר. אנשים רבים עם זיקה לענף מחליטים שהם רוצים לקחת את התחביב שלהם צעד אחד
ציוד לאטליז – המדריך המלא
פתיחת אטליז הקמת אטליז הינה משימה שיש לבצע תוך מתן תשומת לב לכל אחד מהשלבים, החל בתכנון האטליז וכלה בבחירת הספקים למוצרים השונים. בין אם
ציוד לבתי קפה – הזמנת מוצרים לבתי קפה
ציוד בית קפה פתיחה וניהול של בית קפה, הינה משימה שדורשת לבצע מגוון משימות בו זמנית. הזמנת ציוד מתאים למטבח, הזמנת ריהוט, חיפוש ספקים שונים
תנורי קומביסטימר
מהו תנור COMBISTEAMER? תנור הקומביסטימר הינו כלי חשוב, אם לא החשוב ביותר במערך הציוד של המטבח המוסדי/מקצועי. כשמו, משלב התנור (קומבינציה – קומבי) בישול/אפייה באוויר
בחירת ציוד למסעדות
איך בוחרים ציוד למסעדות? ציוד למסעדות הוא גורם קריטי שיש ביכולתו להשפיע על הצלחתה או אי הצלחתה של מסעדה חדשה. מסיבה זו, חשוב לבחור ציוד
ציוד למטבחים
מבחר מקיף ואיכותי של ציוד למטבח המקצועי לנו בחברת קצב – ציוד ומערכות בישול למטבח מקצועי, יש את מיטב הפריטים והמערכות הנדרשים עבור מטבח מקצועי
מטבח מקצועי
כל הדרוש עבור מטבח מקצועי על מנת שיתפקד כהלכה באופן יעיל ומוצלח, מטבח מקצועי נדרש לציוד הולם, מקיף ומתקדם העונה על צרכיו הספציפיים. נתונים אלו